Hoeveel likes en shares zijn er nodig?

 

We hebben ze allemaal op Facebook geobserveerd en een aanzienlijk aantal van ons hebben echt ons karma geprobeerd door ze te "genieten en te delen". Facebook likes kopen oké, aangezien we hier recht door zee zijn, heb ik het zelfs gedaan. Wie wil er nou niet een gratis uitje naar de Bahama's winnen of gaat naar de Super Bowl door in wezen op de Like- of mogelijk Share-knop te tikken? Wat voor onheil zou het kunnen doen om een ​​pagina of een foto leuk te vinden en ze daarna te delen, zodat al onze Facebook-metgezellen hetzelfde kunnen doen?

Hypothetisch gezien zal het verkiezen en delen van een pagina of foto je geen pijn doen. Desalniettemin zijn dit soort vorderingen in directe strijd met de paginaregels en -voorschriften van Facebook. Instagram likes kopen instagram volgers het overgegaan tot gebruik ervan door Facebook-pagina's kan en zal ertoe leiden dat die pagina wordt gesloten. Er gaat alle moeilijke oproer in om een ​​betrouwbaar na te ontwikkelen en de sociale betrokkenheid op de pagina te versterken.

We hebben het ook niet over een hoop geld. Er zijn enkele bevestigde Facebook-challenge-applicaties die elke maand maar $ 4 kosten om uitdagingen op al uw bedrijfspagina's uit te voeren. Echt, ik vertrouw er niet op dat het om het geld gaat.

Jammer genoeg is zo'n groot aantal zakelijke paginaopzieners zo geconcentreerd rond het verzamelen van het aantal pagina-supporters, dat ze de echte motivatie achter het hoofd zien waarom ze Facebook zouden moeten gebruiken als een online media-advertentie-apparaat.

1. Het moet sociaal zijn. Het gaat er meer om dat uw achterban u beter leert kennen en dat u hen beter leert kennen. Hoe meer je met hen communiceert, hoe meer introductie en hoe meer je naar je pagina springt op Facebook. De metgezellen van uw toegewijden zullen hun associatie met u zien op hun nieuwskanalen. Johnny's metgezellen zullen moeten herkennen wat Johnny op je pagina bespreekt.

2. Het gaat over de media. Het is aangetoond dat afbeeldingen en video het bereik van een pagina vergroten dan eenvoudige woorden. likes aanschaffen facebook er zijn talloze manieren om afbeeldingen te gebruiken om te communiceren als dat nodig mocht zijn. Bovendien, als iemand er een opmerking over maakt, vergeet dan niet om op de opmerking te reageren.

3. Eindelijk is het verbonden met promoten. Het bevorderen van een merk, item of doel is meer dan individuen vragen om te kopen of te geven. Het hangt samen met het instrueren van de algemene bevolking over uw imago, item of doel. Het is bedoeld als de delicate manier om met publiciteit om te gaan.

Het enige dat nodig is, is dat er één buurtpagina voor privéactiviteiten in de buurt ergens in de buurt van Facebook wordt gesloten, Instagram vind ik leuks zodat elke andere persoon rechtop kan gaan zitten en afstemmen. Tot dat moment, in het geval dat ik ze niet kan verslaan, kan ik het goed met hen eens zijn ... dus voor elke aanbieding, en elke opmerking die deze post krijgt, zal iedereen winnen ... POOF !!!!!

Gebruikersnamen - Dit is mijn eigen excursie om alles te leren over zowel webgebaseerde media-advertenties als de impact die het heeft op ons dagelijkse leven. Ik ben vanaf nu de bedenker van Navigating the Social Media Maze (https://gebruikersnamen.nl). Ik geef op dezelfde manier onafhankelijke webgebaseerde mediatechnieken aan verschillende nabijgelegen organisaties, politieke verenigingen en gekozen autoriteiten, net zoals ik de ongelooflijke dingen die gaande zijn in de regio Binghamton NY bevorderen. Ga met mij mee op mijn tocht door het labyrint van online media.

Comments

Popular posts from this blog

Attraction of Online Casino Games

The Right Way To Hire A Private Detective

Ervoor zorgen dat u de juiste rijschool heeft