Hoe de tijdregistratie uw winst kan verhogen

 

Het merendeel van de Nederlandse organisaties zoekt tegenwoordig naar verschillende manieren om middelen te sparen en kosten te besparen. Terwijl talloze regisseurs hun plan van aanpak doorzoeken, verwaarlozen ze regelmatig een fundamenteel ding dat hen een groot aantal euro's had kunnen besparen. Het is de geprogrammeerde tijdregistratie.

Het is een onbetwistbare vereiste voor elke organisatie, maar deze techniek wordt regelmatig ofwel onvoldoende gecontroleerd of misbruikt door het personeel. Tijdschrijven er zijn talloze gebieden waar de tijdregistratie u kan helpen bij het verminderen van kosten en het verhogen van het levensonderhoud. Een groot deel daarvan zijn vanzelfsprekende voordelen van het type gezond oordeelsvermogen, maar het wordt vooralsnog door veel organisaties genegeerd. Dit is de reden waarom de tijd die volgt en deelname zo nuttig is voor uw organisatie.

De meest eenvoudige manier waarop de tijdregistratie kan helpen bij het verbeteren van uw voordelen, is door ervoor te zorgen dat vertegenwoordigers gewoon worden betaald voor wat ze echt doen. De meeste organisaties zijn ondanks alles afhankelijk van op tijd gebaseerde compensaties om hun groepen te betalen, en de tijd die volgt, moedigt u productief aan om met uw financiën om te gaan en te veel te betalen te doden.

Op het moment dat uw vertegenwoordigers de hele dag werken, is het een ramp om hen toe te staan ​​de openingstijden in te checken. Urenstaat Alleen iets dat zo eenvoudig is als 5 minuten te laat verschijnen, kan snel zijn, als je de tijd en deelname niet op de juiste manier volgt. Die 5 minuten die u betaalt voor vermiste vertegenwoordigers, geven ongeveer 21 uur per jaar aan.

 

De meeste chiefs en CEO's proberen een dappere inspanning te leveren in de tijd die volgt, maar de oude manier kan buitengewoon verbijsterend zijn en geneigd tot fouten. Amigo-ponsen, waarbij een buddy de tijdkaart van zijn of haar metgezel die te laat is, of te vroeg vertrokken, opslaat, kan al je inspanningen op het volgende moment scheiden en duiden op een groot aantal dollars die elk jaar buitensporig worden betaald.

Vertegenwoordigers doen het om een ​​organisatie niet opzettelijk pijn te doen, maar omdat ze niet het flauwste idee hebben van de omvang van de tegenslagen van de organisatie, en tegelijkertijd zijn de meeste taakbegeleiders zo bezig dat de tijd die volgt precies het tegenovergestelde is dat ze beschouwen. Dergelijke kwesties zijn in ieder geval slechts een onderdeel van dit onderwerp.

Talloze organisaties hebben vertegenwoordigers die doorbetaald blijven, en ze accepteren dat tijd daarna zeker geen serieuze deal voor hen is. In ieder geval moeten zelfs uw werknemers in loondienst aantonen dat de nawerking van het werk ten slotte hun werk heeft voltooid. Uren opschrijven Gewoon een bedrag betalen is prima, en als hun aandeel eenmaal is bereikt, zijn ze misschien minder geneigd om te werken. Op het moment dat uw tijdregistratie voldoende wordt gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat uw groep elke week een verstandige tijdmeting werkt. Het ondersteunt hun algemene winstgevendheid en ontwikkelt de beloning van uw organisatie. U hoeft de tijdregistratie ook niet om te vormen tot een gigantisch gewicht voor uw leidinggevenden, aangezien de huidige tijd na het programmeren volledig gerobotiseerd is.

Er zijn talloze methoden om de tijd effectief te volgen, en het actualiseren van een periodetracker in uw organisatie zal waarschijnlijk de meest intelligente zet zijn.

urentracker keeping kan uw werknemers voorzien van geavanceerde apparaten voor effectieve tijdvolging en participatie. Onze tijdregistratie is allesbehalve moeilijk te introduceren en te gebruiken, en vermindert matig ponsen, buitensporige kosten, enz. Met zo'n periode na regeling kunt u de voordelen van uw organisatie opbouwen en de zekerheid dat u echt krijgt waarvoor u betaald heeft.

https://keeping.nl

Comments

Popular posts from this blog

Attraction of Online Casino Games

The Right Way To Hire A Private Detective

Ervoor zorgen dat u de juiste rijschool heeft